Generhvervelse af kørekort er muligt hos mig​

Har du mistet dit kørekort? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Vallekilde Trafikskole tilbydes generhvervelse af kørekort efter ubetinget frakendelse. Jeg tager primært imod folk fra Hørve, Snertinge og Svinninge, men kunder uden for disse områder er også velkomne til at tage et kørekort hos mig.

Jeg er en professionel kørelærer med mere end 14 års erfaring inden for faget. Jeg har derfor den rette viden til at klæde dig godt på til enten at tage et nyt kørekort eller til generhvervelse af kørekort f.eks. efter spirituskørsel.

Hvad koster generhvervelse af kørekort?

Jeg er en billig køreskole sammenlignet med andre, idet teoriundervisningen foregår i mit hjem. Derfor er mine priser attraktive.​ Den nøjagtige pris på generhvervelse af kørekort kan være varierende fra kunde til kunde.

Jeg er meget fleksibel over for mine kunder, således at du kan få dit kørekort i hænderne hurtigst muligt. Derfor tilbyder jeg også undervisning i weekender samt på lidt skæve tidspunkter af døgnet.

Kontakt mig for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om genbestilling af kørekort, så kan du med fordel klikke rundt her på siden. Du er også velkommen til at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende snak.

Jeg kan kontaktes på telefon 27 11 82 40 på mail info@vallekilde-trafikskole.dk eller via kontaktformularen nederst på siden. 

Jeg vender tilbage snarest muligt.

​​

Tag kørekortet hos os - kontakt os idag

Kontakt

Er du interesseret i at tage dit kørekort hos os? så kontakt os gerne. 

Vi er også altid klar på at svare på dine spørgsmål.

​Telefon: 27 11 82 40

Bestil tid til kørekort​

 
 
 
 
Vælg mellem:


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt