Kørekortspakke

​4 lektioner på manøvrebane1700,-

​Ubegræset teori1700,-

16 kørelektioner på vej af 45 min8000,-

4 lektioner på køreteknisk anlæg2100,-

Leje af bil under køreprøve500,-

I alt14000,-

Betaling af Kørekortspakke

Ved start4600,-

Efter lektion 274600,-

Efter lektion 444800,-

I alt14000,-

Pris på kørekort i Hørve, Snertinge & Svinninge

Hvis du ønsker at vide mere om vores pris på kørekort, så er du havnet det helt rigtige sted.

Her på siden kan du læse mere om vores pris på kørekort hos Vallekilde Trafikskole. Ydermere kan du også læse om hvad vores kørekortspakke består af, så der ikke opstår nogen overraskelser.

KONTAKT MIG OG HØR MERE

Bliv godt kørende til en ordentlig pris

Jeg har altid ment, at det skal være muligt for alle at blive bilister uden at det skal koste det hvide ud af øjnene. Jeg mener derfor, at vores kørekortspakke er fordelagtigt for alle der ønsker at tage kørekort i Hørve, Snertinge & Svinninge. Startprisen ligger på 14.000,- kr. 

Derudover skal du et prøvegebyr på 1000 kr. via din e-Boks. Du skal også have en lægeattest, der koster ca. 500 kr. fra din læge, og et førstehjælpsbevis, det koster ca. 600 kr.

Den endelige totalpris kan dog variere fra person til person, da nogle elever måske har brug for enten yderligere køretimer eller teoriundervisning. På trods af prisen garanterer jeg, at jeg aldrig går på kompromis med kvaliteten. 

Hverken køretimer eller teoriundervisning er områder man skal gå på kompromis med kvaliteten, da det at kunne køre bil er en evne, som man kommer til at bruge resten af livet.

Husk!

Hos mig er du ikke tvunget til at købe en teoribog eller en internetadgang. Selvfølgelig kan du købe en teoribog hvis du har lyst, men det bestemmer du selv. Der er faktisk ikke ret mange der synes det er nødvendigt med en teoribog.​

Betaling af undervisning via bank:

Reg. nr.: 9881

konto nr.: 0000114748

Kontakt mig og hvis du har spørgsmål til mine priser

Hvis du har spørgsmål til mine priser på kørekort eller du ønsker at vide mere om vores kørekortspakke, så er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Du kan ringe til mig på 27 11 82 40 eller sende mig en mail på info@vallekilde-trafikskole.dk.